Vegansk Chokladmousse med kokosmjölk

Ett bra men lite mer avancerat recept på vegansk chokladmousse med kokosgrädde. Att få till den vispade kokosgrädden är lite trixigt och resultatet kan varierar rätt mycket beroende på vilket märke av kokosgrädde som används.

  • Ingredienser

  • Blanda majsstärkelse och socker tillsammans.
  • Värm havredrycken (Obs: Använd helst en havredryck med 14% havre.) och tillsätt majsstärkelsen och sockret.
  • Koka till 95 ° C.
  • Sila, mixa sedan med en mixerstav. Blanda sedan försiktigt den silade såsen med smält Amatika.
  • Vispa kokosgrädden med en ballongvisp eller elvisp.
  • Mixa chokladsåsen och tillsätt den vispade kokoskrämen när den har nått 32-35 ° C (90-95 ° F).

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *