Bra recept för himmelskt goda och saftiga brownies. Alltid bäst kalla dagen efter!
- Ingredienser
- 100 g smör
- 1 1/2 msk Valrhona kakaopulver
- 100 g Valrhona Abinao 85%
- 2 dl strösocker
- 1 dl vetemjöl
- ½ st vaniljstång (endast märgen) eller ½ tsk vaniljextrakt
- 1 tsk bakpulver
- 2 ägg
- 50 g hackade valnötter
- Ger cirka 20 st.
- Blanda smör, kakaopulver samt 50g Valrhona Abinao 85% i en gryta och smält, låt svalna en liten stund.
- Blanda de torra ingredienserna och tilsatt i grytan och blanda
- Tillsätt äggen ett i taget.
- Vänd sist ner de hackade nötterna och chokladen
- Häll upp på bakplåtspapper i en form
- Baka av i mitten av ugnen 175 grader i 17 min
- Låt svalna lite innan den skärs i rutor.